مرحله اول تهيه ي خورشت باميه:


خب براي تهيه ي خورشت باميه که بعضي اين خورشت را با لپه و برخي بدون لپه درست ميکنند و بعضي بداخل آن گوجه مي ريزند و برخي ديگه نمي ريزند و اين کلا و کاملا سليقه اي هستش ولي خورشت ما لپه دار و بدون گوجه هستش پس براي پخت آن مواد لازم را کنار مي گذاريم و براي شروع ظرفي را آماده کرده و داخل آن مقداري روغن مي ريزيم و اجازه مي دهيم که روغن داغ بشود.


سپس دو عدد پياز بزرگي را که اماده کرده ايم را پوست گرفته و به صورت نگيني يا خلالي خورد مي کنيم و داخل روغن مي ريزيم و کمي که پياز ها سبک شدند  به آن مقداري زردچوبه مي زنيم و مقداري پياز ها را همراه با زردچوبه داخل روغن تفت مي دهيم و سپس گوشت هايي را که قبلا خوب شسته به صورت تکه اي يا قيمه اي آماده کرده ايم را به پياز ها اضافه مي کنيم و يکم گوشت ها را با پياز ها تفت مي دهيم و تا زماني اين کار را ادامه مي دهيم که رنگ گوشت تغيير کند و حالت سرخ شده به خود بگيرد (در اينجا مي توان به جاي گوشت از مرغ هم استفاده کرد که کاملا سليقه اي هست).


خورشت باميه


مرحله ي دوم تهيه ي خورشت باميه:


حالا مقداري ادويه و نمک و فلفل سياه هم به مواد خورشتي که در حال تفت خوردن هستش نيز اضافه مي کنيم و چند دقيقه هم اجازه مي دهيم که گوشت با ادويه جات مقداري تفت بخوره و حالا بايد لپه هايي را که آماده کرده ايم را به مواد داخل قابلمه اضافه کنيم پس بعد از اضافه کردن لپه ها باز هم اجازه مي دهيم که لپه ها نيز همراه با گوشت مقداري تفت بخورد چونکه اگر لپه ها را بدون تفت خوردن بگذاريم درون خورشت به ته قابلمه و ته خورشت ته نشين مي شوند.


خورشت باميه


مرحله ي سوم تهيه ي خورشت باميه:


در اين مرحله بايد ظرفي جداگانه تهيه کنيم و داخل آن کمي روغن بريزيم و روي شعله ي گاز قرار دهيم و بعد از داغ شدن روغن به آن دو قاشق رب گوجه فرنگي اضافه کنيم(در اين مرحله بعضي اشپزهاي خوب و ماهر از خود گوجه هم استفاده مي کنند و درواقع گوجه را با رب گوجه تفت مي دهند) و خوب رب را داخل روغن هم ميزنيم تا به خوبي تفت بخورد خوب که تفت خورد آن را به گوشت اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا مواد به خوبي با هم و با رب گوجه فرنگي تفت داده شده قاطي شوند حالا بايد چند ليوان آب جوش را به گوشت اضافه کنيم و درواقع به ميزاني که سطح گوشت را آب بگيرد و حالا قابلمه را روي شعله ي متوسط روي حرارت گاز قرار مي دهيم و اجازه مي دهيم تا گوشت درون اب به خوبي بپزد و تا زماني که گوشت مي پزد باميه ها را آماده مي کنيم.


خورشت باميه


خورشت باميه


مرحله ي چهارم تهيه ي خورشت باميه:


پس حال براي آماده سازي باميه ها بايد اول باميه ها را خوب شسته و ته باميه ها را جدا کرده  و ظرفي را آماده کرده و داخل آن روغن بريزيم و باميه ها را به روغن اضافه مي کنيم و داخل روغن تفت مي دهيم تا زماني که رنگ باميه ها تغيير مي کند عمل تفت را ادامه مي دهيم ولي بايد مواظب باشيم که باميه ها بيش از حد سرخ نشوند چونکه تفت دادن زياد آنها باعث مي شود که هم بافت باميه خراب شده و از فرم بيوفتد و هم اينکه خواص باميه از بين برود.


خورشت باميه


بعد از تفت باميه ها آنها را کنار مي گذاريم و زماني که گوشت ها پخت باميه ها را به خورشت اضافه مي کنيم ، بعد خورشت را روي حرارت گاز قرار مي دهيم و ليمو اماني هايي را که آماده داريم ( بهتر است که دانه هاي ليمو ها را جدا کنيم و بعد ليمو ها را داخل خورشت بريزيم يا اينکه در اين مرحله مي توان از آبليمو نيز استفاده کرد) را به قابلمه خورشت اضافه مي کنيم و همچنين مقداري فلفل سياه و زردچوبه هم داخل قابلمه مي ريزيم و درب قابلمه را مي بنديم و شعله را کم مي کنيم تا اينکه خورشت به خوبي جا بيوفتد.


بعد از اينکه باميه ها پختند خورشت اماده ي سرو است ولي اگر اب آن زياد است اجازه مي دهيم تا آب خورشت گرفته شده و غليظ شود و مي توانيد آن را با برنج نوش جان کنيد.


خورشت باميه


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش گيت فروشگاهي سایت گنجینه ها زاپاس قاشق تنها https://euroonline.org انجمن شرطبندی(پلیس شرطبندی) نشریات (NA) پرسش مهر والتون تیم